marți, 7 februarie 2012

Despre Faberlic

Cele mai bune produse cosmetice la preturi rezonabile!
Faberlic are zece ani de experienţă in descoperiri stiintifice de utilizare a oxigenului în domeniul cosmetic si este lider mondial in cosmetice de oxigen!

 

Celulele asimileaza ingredientele active din produsele cosmetice. Atunci când pielea este intr-o stare slaba, abilităţile sale de a se  reînnoi, restaura şi dura fâră ingrediente active este practic zero.
  Dupa vârsta de 20 de ani, respiratia celulelor pielii este oprita treptat, pielea sufera din lipsa de oxigen şi începe să imbatraneasca. In acest moment avem nevoie de cosmeticele patentate Faberlic,care furnizeaza celulelor noastre oxigenul suplimentar atat de necesar tratarii si vindecarii pielii noastre.

 

Faberlic ofera produse de calitate, care sunt populare în întreaga lume. Faberlic este un producător de produse cosmetice cu oxigen 1 în lume.

 Gama de produse de la Faberlic include cosmetice pentru îngrijirea pielii, corpului, parului, parfumuri (apa de toaleta pentru bărbaţi şi femei). Toate produsele sunt bazate pe ingrediente naturale şi sunt caracterizate prin inalta calitate.
Parfumurile  pentru Faberlic sunt produse în Franţa de către parfumierul Pierre Bourdon .
Din 2010,compania  colaboreaza si cu parfumier francez Thomas Fontaine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca imi lasi un mesaj,promit raspuns rapid.