sâmbătă, 31 martie 2012

Catalog Faberlic campania 5 !

Deoarece formatul PDF al acestui catalog este deosebit de mare ,atasez doar linkul pentru a downloada fiecare dintre cei interesati catalogul campaniei 5.
 Campania vine cu noutati :produse pentru expunerea la soare , rujul hidratant Air Stream la o foarte buna oferta de pret ,cremele Kislorod la oferta ,parfumuri la preturi bune....nu divulg chiar tot,restul ofertelor le veti descoperi parcurgand catalogul !
 Si va anunt si noutatile :
 Iepurașul Faberlic va aduce oferte tentante in campania 5 !
 Pregătiti-va pentru câștiguri formidabile și oferiti celor dragi produsele preferate FABERLIC! Comenzile voastre le așteptăm încă de pe 6 APRILIE pentru ca voi să aveti cadourile la timp și să va puteti bucura de câștig ! Nu uitati de valoarea minimă a comenzii (11 € ) !!!
 Dacă doriti ca afacerea voastra să crească, gânditi-va la o strategie de dezvoltare: locul, timpul, materialele de dezvoltare care le veti folosi… noi va acordam suportul necesar pentru ca impreuna să vedem cum arată o nouă și unică poveste Faberlic! Fiecare consultant are posibilitatea de a plasa comanda personală, în sistem; plata facturii se va efectua cu cardul, on-line, fară a plăti comision pentru transfer bancar. Dovada plății facturii și valoarea în puncte se poate verifica, în sistem, în 20 minute. Consultanții, care nu sunt posesori ai unui card bancar VISA,VISA ELECTRON sau MASTERCARD vor fi consiliați, în vederea efectuării plății, de către liderul de rețea. ATENȚIE!!! Pe site se va achita contravaloarea produselor comandate,taxa de transport, urmând să se plătească, după ce vor sosi produsele în România. Posesorii site-urilor despre afacerea Faberlic, care afișează informații eronate, în cadrul acestora, vor fi direct răspunzători pentru acest fapt. Plata on-line, cu cardul, a facturilor vine în sprijinul afacerii dvs.,prin modalitatea însâși de operare-extrem de simplă și eficace, în doar 3 minute vă puteți plăti factura, de acasă, stând confortabil în fotoliul dvs., dezvoltându-vă afacerea într-un ritm mult mai rapid (punctele dvs. intră automat, după ce ați plătit, în doar 20 minute).
 Pentru cei care nu sunt consultanti Faberlic si doresc acest lucru,asteptam email ,insotit de o copie de pe CI si de prima comanda prin email sau la sediul Faberlic Maramures ,in Piata Revolutiei nr 3.
 Fie ca sunteti consultanti sau simpli consumatori , va dorim sa va bucurati de produsele Faberlic ! Mult succes tuturor !!!
  linkul pentru a downloada catalogul este :
 APASA AICI PENTRU DOWNLOAD CATALOG CAMPANIA 5 FABERLIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca imi lasi un mesaj,promit raspuns rapid.